Om Opskriften
Gode tips:
Pastamaskinen skal ikke rengøres, blot børstes ren for mel inden den pakkes væk.
Hvis du har lavet for meget dej, kan den rå dej opbevares i en plastpose eller skål m/ låg i køleskabet i et par dage. Blot er det vigtigt at den opbevares lufttæt.
Den færdige, men stadig ukogte pasta kan fryses ned i “reder”. Når den er frossen, kan man samle i en pose.
Når du skal bruge den, tilsættes den frosne pasta blot til spilkogende vand.
Hvis du ikke har en pastamaskine:
Man kan sagtens lave super pasta uden maskine, blot med en kagerulle og en kniv.
Her er beskrevet hvordan du laver tagliatelle/båndpasta
Rul dejen til ønskede tykkelse i en cirkel, drys mel på og fold to gange til 1/4 cirkel.
Placer din håndflade v lillefinger der hvor dejen er samlet og skær med en kniv fra midten og ud i den ønskede tykkelse.
Salt kommer man i kogevandet med rund hånd.