top of page

Hjemmelavet basis pastadej

Denne hjemmelavede pastadej bruger vi til de fleste slags pastaer vi laver. Den er simpel og består kun af durummel og æg.

Tilberedningstid:

2-3 timer incl. “tørretid”

Mængde:

4/6 Personer

Sværhedsgrad:

Mellem

Om Opskriften

Gode tips:
Pastamaskinen skal ikke rengøres, blot børstes ren for mel inden den pakkes væk.

Hvis du har lavet for meget dej, kan den rå dej opbevares i en plastpose eller skål m/ låg i køleskabet i et par dage. Blot er det vigtigt at den opbevares lufttæt.

Den færdige, men stadig ukogte pasta kan fryses ned i “reder”. Når den er frossen, kan man samle i en pose.
Når du skal bruge den, tilsættes den frosne pasta blot til spilkogende vand.

Hvis du ikke har en pastamaskine:
Man kan sagtens lave super pasta uden maskine, blot med en kagerulle og en kniv.
Her er beskrevet hvordan du laver tagliatelle/båndpasta
Rul dejen til ønskede tykkelse i en cirkel, drys mel på og fold to gange til 1/4 cirkel.
Placer din håndflade v lillefinger der hvor dejen er samlet og skær med en kniv fra midten og ud i den ønskede tykkelse.

Salt kommer man i kogevandet med rund hånd.

IMG_5731.jpeg

Ingredienser

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.

Fremgangsmåde

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page