top of page

Ravioli m/græskar & ricotta.

Serveret i brunet smør m/salvieblade, ristede pinjekerne og sprød lufttørret skinke.

Tilberedningstid:

2 timer

Mængde:

4/6 Personer

Sværhedsgrad:

Mellem

Om Opskriften

Dette er vores ynglings efterårs ravioli, fyldt med masser af forskellige smage, og samtidig blød og rund i smagen.
Det har været en glæde at følge græskarrene vokse nede i vores køkkenhave, og så pyt med at vi skulle dele et par med fasaner og hulepindsvinene 😉.
Vi har i år dyrket forskellige slags græskar, den vi har brugt i denne ret, er en “Moscata di Provenza”, kendetegnende ved at være både smag- og kødfuld og så gør det jo heller ikke noget at den er dekorativ. Men man kan bruge den slags græskar man vil til denne opskrift.

IMG_5731.jpeg

Ingredienser

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.

Fremgangsmåde

!
Widget Didn’t Load
Check your internet and refresh this page.
If that doesn’t work, contact us.
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page